Kereta Sewa Permatang Pauh

Home »  Kereta Sewa Permatang Pauh

Anda sedang mencari kereta sewa sekitar Permatang Pauh, Pulau Pinang? Anda berada di page yang BETUL. Kami, DNZ Car Rental ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa (kereta/mpv/van) di Permatang Pauh, Pulau Pinang. Pelbagai jenis kenderaan ada, dari bersaiz kompak hinggalah bersaiz besar @ mpv.

Sebarang pertanyaan / kadar sewa terkini @ 2022, sila klik butang icon Whatsapp dibawah ini untuk reply yang pantas dari team Kereta Sewa Permatang Pauh kami.

icon whatsapp kereta sewa permatang pauh

Kereta Sewa Di Permatang Pauh Pulau Pinang

Dengan adanya kemudahan internet dan juga platform seperti website, IG dan pelbagai jenis lagi medium social, tempahan / booking kereta sewa akan menjadi lebih mudah & menjimatkan masa, tenaga & wang. Melalui medium ini, pemilihan unit kereta sewa juga akan menjadi lebih mudah di mana para pelanggan kereta sewa boleh memilih kereta sewa yang diingini.

Sekiranya anda sekeluarga ingin datang bercuti di Penang atau pun sekitar Permatang Pauh, anda boleh membuat carian Kereta Sewa Permatang Pauh di Google Search dan pilih dari 10 pautan link pada halaman pertama.

Kereta Sewa Permatang Pauh

DNZ Car Rental – Penyedia Perkhidmatan Kereta Sewa Permatang Pauh

Perjalanan anda akan menjadi lebih lancar dengan servis kereta sewa Permatang Pauh kami sekiranya anda datang & bercuti di sekitar kawasan Permatang Pauh Penang. Rasakan kebebasan dari segala masalah pengangkutan yang ada seperti kereta rosak, kereta tidak boleh berjalan jauh dan sebagainya. Dengan adanya kereta sewa Permatang Pauh ini, diharapkan anda dan keluarga anda dapat bercuti dan berjalan-jalan di sekitar Permatang Pauh – Penang dengan penuh pengalaman yang menarik & tidak dapat dilupakan.

DNZ Car Rental mempunyai rangkaian kereta sewa di lain-lain tempat seperti Kereta Sewa Sungai Petani, Kereta Sewa Shah Alam dan banyak lagi.

Lokasi & Operasi Kereta Sewa Permatang Pauh

Perkhidmatan DNZ Car Rental – Kereta Sewa Permatang Pauh beroperasi di sekitar area Permatang Pauh, Pulau Pinang. Bagi mereka yang ingin nak sewa kereta, sila hubungi krew kereta sewa kami melalui pautan link @ Whatsapp & nombor telefon yang tertera di page utama web ini.

Operasi kereta sewa kami meliputi kawasan-kawasan seperti:

Permatang Pauh

Perda

Buikt Mertajam / BM

Bukit Minyak

Bukit Tengah

Seberang Prai

Perai

Seberang Jaya

Butterworth

List & Senarai Kereta Sewa Permatang Pauh

Setiap tahun permintaan kereta sewa semakin meningkat. Permintaan terhadap kereta sewa jenis kompak / bajet sangat tinggi. Selain itu, kereta sewa MPV juga sering mendapat tempahan lagi-lagi menjelang cuti sekolah.

DNZ Car rental juga ada menyediakan perkhidmatan van sewa & lori sewa bagi kemudahan para pelanggan & penduduk di sekitar Permatang Pauh khususnya. Antara model kereta sewa yang ada:

  1. Axia auto
  2. Bezza auto
  3. Myvi auto
  4. Alza auto
  5. Exora auto
  6. Proton Saga 2023
  7. Alphard
  8. Vellfire
  9. Van Hiace
  10. 4×4 pelbagai model

Bagi pelanggan kereta sewa yang ingin menyewa kereta untuk majlis perkahwinan, kami juga ada menawarkan pakej-pakej yang menarik termasuk kereta sewa mewah. Yang pastinya, harga sewa adalah amat berpatutan. Untuk senarai harga sewa, sila klik sini —> harga kereta sewa

Waktu Operasi Kereta Sewa Permatang Pauh

DNZ Car Rental (cawangan Permatang Pauh) beroperasi dari 9.00 pagi – 10.00 malam setiap hari. Manakala untuk urusan kereta sewa diluar pada waktu operasi normal, fee tambahan dikenakan bagi menampung kos-kos yang terlibat.

Tempahan Kereta Sewa Permatang Pauh

Sebarang tempahan kereta sewa boleh dilakukan samada dengan walk-in secara terus ke mana-mana lokasi @ pick-point kereta sewa kami atau boleh datang terus ke pejabat operasi kereta sewa Permatang Pauh. Selain itu para pelanggan juga boleh booking secara online menerusi Whatsapp ataupun menerusi website kereta sewa rasmi DNZ Car Rental.

Penyedia Perkhidmatan Kereta Sewa Permatang Pauh

icon whatsapp kereta sewa permatang pauh

Comments are closed.

Designed by DNZ Advertising